WERKWIJZE

"Een project begint met luisteren. Vervolgens vertaal jouw

wensen in een 2D en/of 3D plattegrond.

Functionaliteit staat voorop, maar als je dan toch opnieuw gaat beginnen waarom dan niet met de juiste indeling, kleuren, materialen en lichtplan. Jij staat altijd centraal, maar daar waar nodig behoed ik je voor verkeerde keuzes"

3D InterieurontwerpResidential

FLITSADVIES

Voor een flitsadvies kom ik graag bij je langs. We gaan rond de tafel zitten en bespreken al je wensen. In de tussentijd maak ik alvast met de hand wat schetsen voor een nieuw interieurontwerp.

Geeft dit je genoeg inspiratie om zelf mee verder te gaan, dan reken ik € 85,- per uur. Woon je verder dan 20 kilometer vanaf mijn kantoor, dan reken ik € 0,19 per kilometer. Deze kosten zijn exclusief eventuele parkeerkosten. Wil je de besproken woonwensen graag uitgewerkt zien in een 2D of 3D plan, dan vergeten we de prijs van het flitsadvies en spreken we een vaste prijs af voor een uitgewerkt interieurplan. De prijs is afhankelijk van de gekozen ruimte(s) en hoe uitgebreid je het ontwerp wil hebben. Genoemde prijzen zijn overigens excl. BTW.


SCHETSONTWERP

In een schetsontwerp werk ik de besproken ideeën uit in een 2D en/of 3D tekening. Deze presenteer ik in de vorm van een A3 boekje. De prijs die ik reken voor een schetsontwerp is afhankelijk van de ruimte(s) en hoe uitgebreid je het plan wil hebben. Gaat het alleen om de indeling of mag ik meedenken over bijvoorbeeld kleuren, materialen en een lichtplan? Jij bepaalt welke onderdelen ik uit ga werken. Ik kom graag bij je langs om al je woon- of werkwensen te bespreken.


DEFINITIEF ONTWERP

In het definitieve ontwerp worden alle gemaakte keuzes in detail uitgewerkt aan de hand van een plattegrond, aanzichten en 3D tekeningen. Met dit ontwerp kun je zelf op zoek naar een aannemer (als je gaat verbouwen), een stoffeerder en/of schilder, meubelmaker en leveranciers. Uiteraard kan ik dit ook voor je doen met mijn inmiddels uitgebreide netwerk.


BOUW- EN PROJECTBEGELEIDING

In de fase van bouw- en projectbegeleiding maak ik technische tekeningen van het interieur en/of maatwerkmeubilair. Bovendien kan ik bouwvergunningen voor je aanvragen. Tijdens de verbouwing overleg ik continu met alle betrokken partners en ben ik regelmatig op locatie om te zien of alles goed verloopt.