IEN Interieurontwerp Home

IEN Interieurontwerp Advies Projectbegeleiding

Ruim 13 jaar geleden ben ik mijn eigen interieurontwerpbureau begonnen. De ervaring als projectleider bleek een ideale combinatie. Van ONTWERP tot UITVOERING. Niet alleen voor particulieren maar zeker ook in de zakelijke markt. Door het hele proces te monitoren wordt er al vanaf het prille begin nagedacht over praktisch aspecten in de uitvoering. Mijn werkgebied concentreert zich hoofdzakelijk rondom Den Haag, het Westland en Zuid Holland. Maar ook daarbuiten ben ik graag bereid bij je langs te komen.

Inmiddels heb ik vele projecten mogen ontwerpen en uitvoeren. Van woonkamer tot slaapkamer, van badkamer en woonkeuken tot slimme zolderoplossing. Omdat iedere woonwens specifiek is, is elke inrichtingsvraag een uitdaging die ik graag samen met je aanga. Dus geen standaard pakketten maar maatwerk op het gebied van interieurontwerp en advies.

Een frisse nieuwe entree op kantoor, een scrumruimte, of een totale herinrichting van een kantoorpand? Eerst kijken we samen wat je uit wilt stralen, bedenken we een concept, geven het vorm en voeren het vervolgens uit.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend telefonische intake. Ik leg je mijn werkwijze uit en kom vervolgens graag bij je langs.