herinrichting jeugdbescherming west


Verhuizen of herinrichten, dat was de keuze. Het werd herinrichten. Samen met werkgroepen binnen de organisatie ben ik begonnen met het inventariseren van de wensen. De opdracht was; méér vergaderfaciliteiten, anders werken dan alleen maar zittend aan een bureau, een opgeruimde omgeving en meer "lucht". Een nieuw concept, een frisse uitstraling.


Een nieuwe indeling die beter werkt met de bestaande ruimte bracht een ruimtelijk karakter wat openheid uitnodigt. Door gebruik te maken van veel natuurlijke materialen is de ruimte meer gaan leven. De combinatie van speelse kleuren en bijzondere vormen hebben een werkomgeving gecreëerd die inspireert en motiveert.


Een bijzondere opdracht waar ik vanaf het begin als ontwerper bij betrokken ben geweest en heb mogen voltooien als projectleider. Zonder het fantastische team van Ton Projectstoffering en De Projectinrichter was dat nooit gelukt. Het overgrote deel van het toegepaste meubilair komt van VEPA.