woonhuis vroondaal

Den haag



Als een voltooide opdracht de reden is dat een nieuwe opdrachtgever bij je terrecht komt is dat het grootste compliment dat je kunt krijgen. Max en Ania waren zo onder de indruk van de inrichting van het appartement in het monumentale pand dat ze mij vroegen mee te denken over de aankleding van hun nieuwe woning in Vroondaal. Aan de indeling hoefden we niet veel meer te veranderen. Behalve dat er geen ruimte meer was voor een garderobe vanvege de toepassing van de stalen deuren. Door een stukje van de woonkamer af te snoepen is er een ruime garderobe gecreëerd. Het huis heeft door de toepassing van lichte naturel tinten een scandinavische uitstraling. Geheel passend bij dit jonge gezin.

Geen enkele muur in huis is meer wit. Wat leuk als mijn opdrachtgevers de voorgestelde kleuren durven te gebruiken.


Fotografie: Renee Ligtvoet

Residential, open keuken, stalen zwarte deuren
Residential, woonhuis Vroondaal Den Haag
Residential, woonhuis Vroondaal Den Haag



"Wat hadden we zonder Ien gemoeten!
Heel fijn om iemand met een hoop
ervaring te hebben die adviseert en
behoed voor fouten".

Max & Ania


Residential, interieurontwerp badkamer
Residential, interieurontwerp badkamer