Vrijstaande villa

Den Haag


Als je een eigen huis laat bouwen heb je maar een keer de kans om de beste indeling te maken. Deze prachtige strakke vrijstaande villa had naar mijn mening een keuken die en veel te klein was en niet op de juiste plek stond. Aangezien de opdrachtgever alles nog kon veranderen zijn we begonnen kritisch naar de functionele indeling te kijken. Naast de indeling mocht ik ook meedenken over de materialen, kleuren en aankleding. Een neutrale gietvloer als basis door het hele huis. Gecombineerd met wit, zwart staal en hier en daar een kleur accent.

De maatwerkkeuken is vervaardigd door Rietveld , de gietvloer door het hele huis is verzorgd door DesignGietvloer uit Amsterdam. De verlichting komt via Designlinq, de bank van BAAN en het carpet van TheWoolstudio.


Fotografie: Renee Ligtvoet

Villa Den Haag, open keuken, kookeiland
Villa Den Haag, open keueken, kookeiland
Residential, open keuken


"Ien heeft ons super geholpen bij de inrichting van ons huis. Ien combineert oog voor wat mooi is met inzicht in leefbaarheid. We hebben op haar advies tijdens de bouw de locatie van de keuken nog veranderd en daar zijn we erg blij mee. Ze heeft het talent om je nieuwe inzichten te geven en je net iets verder te laten kijken.

En daar komt bij dat ze een breed netwerk met leveranciers heeft. Erg handig! We zijn dolblij waar we wonen, maar zouden een volgend huis zo weer met Ien doen".
Helene en Mark

Residential, Interieurontwerp woonkamer